Wanted: Waepons of fate - Videorecenze

01.11.2009 13:09

Není tomu ani rok co byl natočen akční film Wanted a již tu máme volné pokračování ve formě hry, která je sama o sobě takovým mezičlánkem mezi prvním a připravovaným druhým dílem, plánovaným na rok 2010.

Videorecenze hry Wanted: Weapons of Fate (10:00 minut)


Stopáž se stručným obsahem:
00:15 ---> Úvod
00:54 ---> Systém krytí
01:12 ---> Zpomalené animované pasáže
01:46 ---> Pekwarsky
01:54 ---> Zakřivování dráhy letu vystřelené kulky
02:09 ---> Cross
02:24 ---> Kulomet
02:32 ---> Ostřelovácí puška
02:53 ---> Strážce Sputnik
03:41 ---> Zpomalení času
04:04 ---> Cross v letadle
06:00 ---> Strážce Brummel
06:48 ---> Schopnost udělat z kulek šrapnely
07:42 ---> Strážkyně Araňa
08:07 ---> Posvátné katakomby
08:35 ---> Kostel ve Francii
09:37 ---> Souboj s Immortalem
10:00 ---> Konec

Tuto hru od ostatních odlišuje hned několik faktorů. Mezi které patří velmi dobře propracovaný systém krytí, ve kterém se hráč může schovat téměř za jakoukoliv překážku.

Dále je to zakřivování dráhy letu vystřelené kulky, na které si hráč velmi rychle zvykne a bude ho využívat téměř v každé situaci. V neposlední řadě schopnost udělat z kulek vybuchující šrapnely (něco na způsob granátu) a zastavení času při přechodu z jednoho krytu do druhého.

Povedené jsou také Wesleyho "hlášky" (recenze byla dělána z anglické verze, u české se může výsledný překlad lišit). Wesley je konfrontován několika vojaky: „Doufám, že objednali několik extra pytlů na těla". Řítí se na něj nepřítel s nožem: „Dopr...., to ti máma neřekla, že si nemáš hrát s noži". A nebo ještě jedna, která mě opravdu dostala. Wesley zabíjí několik posledních vojáků ostřelovací puškou a u toho si pozpěvuje: „Jedna malá, dvě malý mrtvý žabičky, čtyři malý, pět malejch, šest… mrtvějších žabiček".

Jedna z mála věcí, která se dá hře vytknout je hrací doba rovnající se cca 6 hodinám (při přípravě této videorecenze, tedy když jsem hru hrál podruhé, byl hrací čas 3 hodiny) a to je opravdu málo za cenu, za kterou se hra prodává.

Konec hry je ve videorecenzi záměrně ustřižený, jelikož takový nečekaný zvrat a reakce Weslyho (podotýkám že vystřelená kulka neskončí v hlavě Immortala), k tomu se musí prostě každý hráč dopracovat sám :-) A za sebe říkám, že to bylo opravdu veliké překvapení.

 



Web nabytý informacemi o hrách! Counter strike... The Sims 3... GTA... Downloady, wallpapery, servery pro online hraní, trailery a mnoho dalšího jen u G&P